PRIDEFB

20% av alla intäkter går till musikhjälpen!

Under denna vecka sänds Musikhjälpen. Årets tema är "Sex är inte ett vapen". Ett tema som är lika tungt som det är viktigt.
Därför har jag valt att skänka 20% av alla intäkter till Musikhjälpen fram till den 15 december.

Alla som köper något får även en liten överraskning!

Vill du bidra på andra sätt så klicka dig vidare på dessa länkar:

Musikhjälpen 2019 Norrtälje - Min älskade pappa tillsammans med Danny drar ihop hela Norrtälje för att samla in pengar till Musikhjälpen

Jämklikhet har aldrig varit viktigare

Det är dags för oss att göra skillnad.

Varje dag sker hemsk diskriminering i världen. Av alla sorter. Varje dag blir människor trakasserade på grund av deras hudfärg, sexuella läggning, funktionsnedsättning och kön. Visst är det upprörande? WE ARE EQUAL tror på en bättre värld och vi måste kämpa för det. Vi kämpar för en mer jämlik värld och tillsammans kan vi göra skillnad. Varenda människa på denna jord har rätt att leva sitt liv i fred och kärlek. 

Om du vill stödja jämlikhet, så bär du våra kläder. Många vill hjälpa och vara aktiva inom jämlikhet men vet inte hur. Att bära våra kläder är en väg till att stödja jämlikhet och mänskliga rättigheter. Sätt bara på dig ditt WE ARE EQUAL plagg och alla vet vad du står upp för!

ETT PLAGG AV BETYDELSE      

Vårt ställningstagande för jämlikhet var en av anledningarna till att WE ARE EQUAL grundades. ​Tillsammans med mode och textil kan åsikter växa sig stora.

Vi vill att jämlikhet ska vara en självklarhet på vår jord och vi vill bidra med det vi kan.

Vi står för jämlikhet, hållbarhet och att alla människor har rätt till ett liv med glädje och kärlek. Tillsammans kan vi göra skillnad och stå upp för oss själva och de som inte kan.

När vi summerar blir resultatet alltid det samma, alla är lika mycket värda. WE ARE EQUAL.

VARFÖR EKOLOGISKT?

WE ARE EQUAL har valt att tillverka alla plagg i ekologiska material. Tyget och papperslapparna i plaggen är helt och hållet ekologiska. Personerna som tillverkar plaggen har garanterade levnadslöner och transporten klimatkompenseras.

 

I plagget syns fyra certifieringar. GOTS (Global Organic Textile Standard), Fairtrade, Zero Mission (klimatkompenserad transport) och tillverkarens egna certifiering för kompenserade levnadslöner. För att få dessa certifieringar så granskas alla delar i kedjan noggrant, från bomullsodling till tryckeri. WE ARE EQUAL är stolta att bära dessa certifieringar i våra plagg.

För mer information om dessa certifieringar och företag vänligen besök deras hemsidor
www.info.fairtrade.net , www.global-standard.org , www.zeromission.se och www.anothertextilecompany.com